ФСБшники, які викрали в Криму татарина Мухтеремова, змушували його рити собі могилу

 

Співробітники окупаційної Федеральної служби безпеки РФ у Криму змусили затриманого татарина Еміля Мухтеремова рити собі могилу за межами Феодосії в середу, 15 березня. Після знущань окупанти покинули хлопця посеред траси й поїхали.
Про це повідомив голова Меджлісу кримських татар Рефат Чубаров у “Фейсбуці”.

“Затриманого сьогодні в Феодосії кримського татарина Еміля Мухтеремова ФСБшники відвезли до міського управління, звідки Емілю вдалося зателефонувати своєму другові та повідомити про місце перебування. Незабаром після цього ті ж ФСБшники вивезли Еміля Мухтеремова в поле недалеко від селища Зибіне Ічкінського (Радянського) району та змушували копати яму, погрожуючи його в неї закопати”, – написав нардеп Чубаров.

За його словами, після цього окупанти висадили хлопця на трасі й поїхали. Еміль зателефонував до рідних з чужого телефону.

Перед тим у середу Мухтеремова затримали з невідомих причин, коли він вийшов з банку у Феодосії.

Читайте також:
У Києві пройшов Марш солідарності з кримськотатарським народом

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна