У штабі АТО обґрунтували потребу посилення “контрдиверсійної боротьби”

 

Протягом останнього тижня спостерігається значна активізація діяльності диверсійно-розвідувальних груп та снайперів противника в зоні проведення антитерористичної операції. Як передає “Новинарня“, про це йдеться в повідомленні прес-служби штабу АТО 14 березня.

У штабі зазначають: “Невідкладно реагуючи на активізацію ДРГ та снайперів противника, наразі проводиться спеціальна операція з контрдиверсійної боротьби, яка вже має певний результат, однак остаточні підсумки ще підводити рано”.

У штабі нагадали, що 10 березня здійснила спробу переходу через лінію розмежування ДРГ противника в районі села Жолобок Луганської області. При перетині лінії зіткнення на міні підірвалися два бойовики, ще шість бойовиків було знищено вогнем підрозділу Збройних сил.

11 березня в районі села Березове Мар’їнського району чергова ДРГ противника намагалася пройти лінію розмежування, проте була викрита військовослужбовцями Збройних сил та, понісши втрати, вимушена відійти. В цей раз, на жаль, загинули два українських бійців, зазначили у штабі.

“8 березня в районі Авдіївської промзони було знищено снайпера з позивним “Марат” з ДРГ “Тихого”. Отримано інформацію про прибуття в район населеного пункту Мар’їнка групи під керівництвом снайпера з позивним “Скрипач”.
Всього за минулий тиждень зафіксовано щонайменше 24 випадки снайперських обстрілів позицій Збройних сил”, – сказано в повідомленні.

Нагадаємо, з початку тижня поліція Донецької й Луганської областей перейшли на посилений режим роботи, було обмежено пересування волонтерів по зоні АТО.
При цьому СБУ і Нацполіція в рамках “контрдиверсійних заходів” розігнали “редут” блокувальників “торгівлі з ОРДЛО” на залізниці під Торецьком.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна