У Маріуполь прибув глава МЗС Люксембургу – подивитися на фронт

 

Міністри закордонних справ України та Люксембургу Павло Клімкін і Жан Ассельборн удень 13 березня прибули до Маріуполя. Про це повідомив голова Донецької ВЦА Павло Жебрівський в соцмережі.

“Щойно зустріли в аеропорту Маріуполя міністра закордонних справ Люксембургу Жана Ассельборна і міністра закордонних справ України Павла Клімкіна. Пан Ассельборн прибув у зону АТО, щоб на власні очі оцінити ситуацію на лінії розмежування та побачити наслідки російської агресії проти України”, – написав Жебрівський.

“Важливий візит, щоб відчути масштаби російської агресії та її наслідки”, – йдеться з цього приводу в “Твіттері” МЗС.

Повідомляється, що метою візиту є відвідання лінії розмежування та обговорення питань подальшого співробітництва з головою Донецької ОДА Жебрівським та міським головою Маріуполя Вадимом Бойченком.

Жан Ассельборн – міністр закордонних та європейських справ Великого Герцогства Люксембург, що є членом-засновником ЄС – перебуває з робочим візитом в Україні 13-14 березня.

Нагадаємо, раніше цього року в зоні АТО перебували глави МЗС Австрії, Данії (Маріуполь, Широкине) та Литви (Авдіївка).

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.