“Скільки б хто не іронізував з приводу “розхитування” – це зовсім не смішно”

 

Тарас Шамайда
співкоординатор руху “Простір свободи”, помічник народного депутата

(FB)

Коли Україна втрачала державність, то це завжди відбувалося через війни і чвари між українцями. Саме ці дурні чвари, розпалені провокаторами й ідіотами (коли з одного, а коли з різних боків), знесилювали країну, ширили істерію й хаос і відкривали шлях справжньому ворогу.

Байдуже, що серед учасників запеклої гризні між собою було чимало справжніх патріотів, які щиро вважали, що саме вони праві.

І скільки б хто не іронізував з приводу “розхитування” – це зовсім не смішно. Саме так в Україні починалися національні катастрофи. Країну вбивали ненависть, самоїдство і безвідповідальність. Підігріті зовнішніми маніпуляціями.

Єдина надія, що нащадкам Виговського з Пушкарем і Петлюри зі Скоропадським вистачить клепки в голові, щоб згадати про трагічні уроки історії.

Читайте також:
Жебрівський – блокувальникам залізниці: згадайте,
як для УНР закінчилася незгода Махна

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна