ГУР: за тиждень ліквідовано 16 окупантів

 

За минулий тиждень (6-12 березня) внаслідок вогню сил АТО втрати супротивника становлять: вбитими – 16, пораненими – 35 військовослужбовців.
Як інформує “Новинарня“, про це йдеться у зведенні Головного управління розвідки Міноборони від 13 березня.

“Військовослужбовці російських окупаційних військ, які отримали тяжкі поранення у ході бойових дій, направляються для подальшого лікування у цивільних медичних закладах на території РФ. Зокрема, важкопоранені військовослужбовці 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1-го армійського корпусу проходять лікування та реабілітацію на базі ВАТ “Санаторий Вешенский” у Ростовській області РФ”, – зазначено в повідомленні.

Також у ГУР розповіли: “Під керівництвом представників ФСБ РФ комендантськими підрозділами 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ, сумісно з т.зв. правоохоронними органами “ДНР/ЛНР”, під приводом розшуку дезертирів, проводяться рейди із затримання співробітників місцевих охоронних фірм, керівники яких не достатньо активно співробітничають з командуванням російських окупаційних військ. Затриманим під час рейдів особам пропонується оформити контракти на проходження військової служби у з’єднаннях і частинах російських окупаційних військ.
12 березня ц.р. у ході розшуку російського офіцера-дезертира, командира підрозділу 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК, комендантським патрулем було обстріляно транспортний засіб місцевої охоронної фірми та нанесено побої двом її співробітникам, які проігнорували вимоги зупинитися,
а потім вийти з автомобіля для обшуку”.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна