Азербайджан завдав артудару по позиціях вірмен у Нагірному Карабаху

Збройні сили Азербайджану артилерійським ударом знищили опорний пункт ЗС Вірменії в зоні карабаського конфлікту.
Про це повідомляє сайт міноборони Азербайджанської республіки.

“Унаслідок артилерійського удару по опорному пункту збройних сил Вірменії втрати противника в живій силі склали до 5 військовослужбовців”, – йдеться в повідомленні, під яким розміщений відеозапис знищення опорного пункту.

Карабахський конфлікт триває з кінця 1980-х років. “НКР”, підтримувана Вірменією, оголосила про вихід зі складу Азербайджану в 1991 році.

Нагадуємо, 20 лютого невизнана “Нагірно-Карабахська республіка” провела “референдум” про зміну назви НКР – на “Республіку Арцах”.
“Позиція України щодо нагірнокарабаського конфлікту залишається незмінною та полягає в безумовній підтримці суверенітету та територіальної цілісності Азербайджанської Республіки в її міжнародно визнаних кордонах”, – наголосили в МЗС України.

Читайте також:
Вірменія відклала визнання незалежності Нагірного Карабаху

Більш як через місяць Вірменія віддала Азербайджану тіло загиблого військового

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна