На Луганщині тривають навчання українських РСЗВ “Ураган”. ВІДЕО

 

Військовослужбовці однієї з реактивних артилерійських бригад Збройних сил України проводять навчання в Луганській області із застосуванням реактивних систем залпового вогню (РСЗВ) “Ураган”.
Про це повідомляє прес-група оперативно-тактичного угруповання “Луганськ”.

За інформацією з ОТУ, удосконалення фахової майстерності українських військових проходить у польових таборах “на передбаченій мінськими угодами відстані від лінії розмежування”.

“Ми хоч і відведені від переднього краю, але в разі загострення ситуації завжди готові висунутися в заданий район і дати належну відсіч ворогові”, — зазначив командир підрозділу артилеристів.

За його словами, підлеглі цілодобово перебувають у повній боєготовності.

Як відзначається, під час практичних занять артилеристи відпрацьовують здійснення маршів, заняття бойових позицій, проведення необхідних розрахунків, бойову роботу по умовному ворогові і діють за ввідними, такими як поранення номери бойового розрахунку, виведення приладів з ладу, напад диверсантів тощо.

Читайте також:
На Чернігівщині відтренували денні й нічні стрільби з РСЗВ “Ураган”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна