Депутатка Альона Бабак із “Самопомочі” вирішила скласти мандат ВР

Народна депутатка Альона Бабак (фракція “Самопоміч”) вирішила скласти мандат члена Верховної Ради. Про це вона повідомила “Українським новинам“.

“Це виключно особисті причини. Я вважаю, що мені треба поміняти мою діяльність. Я не політик, я більше експерт. Для мене політична діяльність є складною, як для людини”, – сказала вона.

За словами 47-річної Бабак, ніяких розбіжностей із фракцією та партією в неї немає, навпаки, вона дуже вдячна своїм колегам за досвід.

Бабак уже повідомила про своє рішення членам фракції й лідеру партії – меру Львова Андрію Садовому.

У прес-службі партії “Об’єднання “Самопоміч” прокоментували: “Альона, оцінивши свої життєві обставини, прийняла рішення, і ми до нього ставимося з глибокою повагою”.

Альона Бабак була обрана до Верховної Ради VIII скликання як №8 у партійному списку “Самопомочі”, безпартійна, киянка, народилася в Кривому Розі.
Вона є заступником голови Комітету ВР з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства.
До виборів – приватний підприємець, керівник міжнародних проектів, старший спеціаліст з питань ціноутворення та фінансового управління в житлово-комунальній сфері та сфері місцевого розвитку; директор ТОВ “Інститут місцевого розвитку”.
Незаміжня, мати двох дітей.
У ВР стала автором або співавтором понад 50 законопроектів, дев’ять з яких стали законами.

Як передає “Новинарня“, місце Бабак у парламенті може зайняти секретар Луцької міської ради Юлія Вусенко – наступна у виборчому списку “Самопомочі”.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна