Знищений снайпер “ДНР” виявився росіянином. Його знешкодив 19-річний “Звір”, – 72-га бригада

 

Снайпер “ДНР”, якого знищили українські військові 8 березня, виявився громадянином Росії.
Про це йдеться на фейсбук-сторінці 72-ї окремої механізованої бригади.

“Новина від 8 березня: хлопці наші ДРГ (наступ диверсійно-розвідувальної групи) відбили. Снайпера прихлопнули, рашика з дирівськими документами”, – зазначили бійці.

“А сиддів би вдома, мамочку зі святом вітав – живий би лишився. Висновок: не ходи, кацапе, в Україну, ліпше маму привітай”, – пожартували учасники операції.

ОНОВЛЕНО. Українському бійцю з позивним “Звір”, який ліквідував снайпера, лише 19 років. Хлопець досі під враженням, так само, як і його побратим. Разом витягали тіло ворога, за декілька десятків метрів від “сепарів”.

“Крім документів, у нього був паспорт РФ, військовий квиток “ДНР” і була картка ведення вогню снайпера. Шахтарі такі картки не пишуть. Ми вже скільки воюємо, так зовсім картки не малюємо, як була намальована та картка вогню”, – коментує військовослужбовець ЗСУ “Хан” у сюжеті програми “Факти ICTV”.

Історія зі снайпером набула неочікуваного повороту – “з тієї сторони” зателефонували прес-офіцеру 72-ї механізованої бригади Олені Мокренчук.
“Подзвонили на телефон і запитують: а вам російські снайпери не потрібні? А то ви така смілива, я вас на “Фейсбуці” читаю. Давайте на лінії фронту зустрінемося. Я сказала: звичайно, давайте. Подивимося один на одного в приціл. Все можливо”, – розповіла Мокренчук.

Нагадаємо, вранці штаб АТО повідомив, що “під час несення служби на передових позиціях наші військовослужбовці виявили ворожу снайперську групу, одного снайпера знищено”.

Читайте також:
Героїчна історія донбасівки Олени Мокренчук
– прес-офіцера 72-ї бригади, дочка якої стала навідницею САУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна