В ОРДО зупинилася найбільша шахта, що належить Ахметову

 

На окупованій території Донецької області зупинилася найбільша шахта – “Комсомолець Донбасу”, яка входить до холдингу ДТЕК Ріната Ахметова. Про це інформують “Подробности” з посиланням на одного із співробітників підприємства.

Повідомляється, що на шахті більшу частину працівників з 3 березня відправили у безплатні відпустки.

На даний момент на підприємстві залишається обслуговуючий персонал, який вимірює рівень газу і відкачує воду.

Працівникам не назвали причину зупинки виробництва. Однак відомо, що сепаратисти “ДНР” запровадили на 43 підприємствах української юрисдикції так зване “зовнішнє управління”. Крім того, через блокаду з боку України перекрито шляхи збуту вугілля з ОРДО.
Як інформувала “Новинарня“, через блокаду зупинився найбільший Єнакіївський металургійний завод, який також входить до структури Ахметова.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Рінат Ахметов після оголошення ватажків “ДНР/ЛНР” про “націоналізацію” вибув із топ-500 найбагатших людей світу за версією Bloomberg.

Читайте також:
Блокада ОРДЛО не лише ослаблює Ахметова, а спричинить перевибори восени, – політолог В. Таран

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна