Доба АТО: знову понад сотню обстрілів, але без загиблих

 

За минулу добу, 7 березня, внаслідок бойових дій жоден з українських армійців не загинув, але семеро зазнали поранень та травм. Про це йдеться у ранковому зведенні прес-центру штабу АТО.

“Загалом зафіксовано 108 обстрілів. Четверо наших військових поранено, троє травмовано”, – зазначають у штабі.

Варто наголосити, що про 100 і більше обстрілів штаб АТО сповіщає восьмий день поспіль.

На Донецькому напрямку бойовики зі 122-міліметрової артилерії обстрілювали позиції сил АТО в районі Зайцевого, з мінометів різних калібрів – Північне, шахту “Бутівку”, Луганське, Авдіївку, Зайцеве, Верхньоторецьке, а з гранатометів та стрілецької зброї – Луганське, Кам’янку, Троїцьке, Піски. По Пісках вогонь вели БМП загарбників, по Новоселівці – снайпер.

На Маріупольському напрямку з артилерії неодноразово обстрілювали Талаківку та Тарамчук. Танки вели вогонь по Широкиному. Із мінометів різних калібрів окупанти багаторазово обстрілювали Красногорівку, Павлопіль, Водяне, Мар’їнку, Талаківку, із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Березове, Новотроїцьке, Водяне, Гнутове, Павлопіль, Мар’їнку, Широкине. По Широкиному вели вогонь ворожі зенітні установки.

На Луганському напрямку артилерія НЗФ калібром 122 мм обстріляла Кримське. Міномети – Малинове, Оріхове, Новоолександрівку, знову ж Кримське та Новотошківське. Також Новотошківське неодноразово обстрілювали з ПТРК (протитанкових ракетних комплексів). З стрілецької зброї противник вів вогонь по позиціях ЗС України біля Новоолександрівки та Новозванівки, по Станиці Луганській “працював” снайпер, інформують у штабі.

Читайте також:
Бойовики “ЛНР” традиційно зірвали розведення сил біля Станиці

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна