З початку доби в ЗСУ четверо поранених, понад півсотню обстрілів

 

З початку доби 7 березня на Східному фронті внаслідок бойових дій зазнали ушкоджень четверо українських армійців. Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 18:00.

“Загалом, станом на 18-ту годину, зафіксовано 53 обстріли. Троє наших військових поранено, одного травмовано”, – інформують у штабі.

Зазначається, що на Донецькому напрямку окупанти з мінометів різних калібрів обстріляли Північне, Авдіївку, Зайцеве, Верхньоторецьке, а з гранатометів та стрілецької зброї – Троїцьке, Піски та Зайцеве. По Пісках вогонь вели БМП загарбників.

На Маріупольському напрямку з артилерії неодноразово обстрілювали Талаківку та Тарамчук. Танки вели вогонь по Широкиному, а з мінометів різних калібрів окупанти багаторазово обстрілювали Водяне, Мар’їнку, Талаківку. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстріляно також Водяне, Гнутове, Павлопіль, Мар’їнку, Широкине.

На Луганському напрямку зі 122-міліметрової артилерії противник обстріляв Кримське, з мінометів – Кримське та Новотошківське, із ПТРК неодноразово обстрілювали Новотошківське, зі стрілецької зброї – Новоолександрівку та Новозванівку.

Читайте також:
Штаб АТО не врахував ще одну втрату доби:
доброволець ДУК “Старий” воював під Авдіївкою рік

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна