АТО: з початку доби троє поранених, Авдіївка знову без електрики

 

З початку доби неділі, 5 березня, бойовики 54 рази відкривали вогонь по позиціях ЗС України. Двоє наших військових поранено, один травмований.
Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 18:00.

На Донецькому напрямку впродовж дня танки окупантів неодноразово вели вогонь по Луганському, шахті “Бутівці”, Кам’янці і Пісках. З мінометів різних калібрів, гранатометів та стрілецької зброї ворог стріляв по Авдіївці, Майорську, Новгородському, Троїцькому, Опитному, Пісках та Зайцевому. БМП вели вогонь по Луганському.

На Маріупольському напрямку з мінометів обстріляли Талаківку, Гнутове, Водяне та Широкине. З великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Водяне, Гнутове, Широкине, Павлопіль. БМП і танки противника вели вогонь по Водяному та Широкиному. Також Широкине обстріляли з протитанкових ракетних комплексів.

На Луганському напрямку противники зі 120-міліметрових мінометів обстріляли Новоолександрівку та Богуславське, зі стрілецької зброї – Попасну.

Унаслідок недільних обстрілів Авдіївка на Донеччині знову залишилась без електропостачання, повідомив надвечір прес-центр штабу АТО.

“Обсяги пошкоджень на лініях електропередач ще невідомі. Критичні об’єкти інфраструктури міста під’єднуються до електрогенераторів. Інформація уточнюється”, – зазначили в штабі.

Водночас голова ВЦА Донеччини Павло Жебрівський поінформував, що лінію електропередач біля Авдіївки було пошкоджено близько 16-ї години неділі.

Таким чином, втретє за останній місяць знеструмлена Донецька фільтрувальна станція.

При цьому в Донецькій ВЦА додали, що раніше після відновлення електропостачання до ДФС у п’ятницю було заповнено резервуари водою, тому тепер її має вистачити на декілька днів.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна