Військові медики ЗСУ прооперували поранену мешканку Зайцевого

 

У суботу, 4 березня, українські військові медики прооперували поранену жительку села Зайцеве, розташованого в Донецькій області на лінії розмежування. Стан пацієнтки задовільний, повідомляє “Новинарня” з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Зазначається, що 24-річна Анастасія Ш. у Зайцевому зазнала поранення внаслідок обстрілу з боку російсько-окупаційних військ, коли калібру 82 мм вибухнула на подвір’ї її будинку.

“Вже за годину поранену доставили до Бахмутської центральної районної лікарні, де її прооперували військові лікарі. Зараз там працює група військових лікарів 65-го військового мобільного госпіталю, які надають допомогу своїм цивільним колегам”, – ідеться в повідомленні.

Координатор групи військових лікарів полковник Володимир Роговський розповів, що пацієнтка отримала сліпе осколкове поранення м’яких тканин стегна та правого плеча.

Лікарі дістали із тіла дівчини два уламки міни, оперативне втручання пройшло без ускладнень.

Водночас радник голови Дніпропетровської ОДА Тетяна Губа повідомила, що за необхідності тут готові доставити пацієнтку до одного із медичних закладів Дніпра, аби дівчина продовжила лікування.

Читайте також:
З початку доби в АТО троє поранених

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна