Мінометна дуель на Луганщині: українські військові знищили розрахунок “армії ЛНР”, – “ІС”

 

Українські військові знищили мінометний розрахунок бойовиків Луганщини у зоні проведення АТО. Як передає “Новинарня“, про це йдеться у зведенні групи “Інформаційний спротив”, яке поширив її координатор, народний депутат Дмитро Тимчук.

“У “2-му армійському корпусі ЛНР” чергові втрати – 120-мм міною знищений одразу цілий мінометний розрахунок. Два бойовики ліквідовані і ще не менше чотирьох важко поранені в результаті артилерійської дуелі між українськими мінометниками і окупантами на ділянці між Калиновим та Алмазною”, – ідеться в оперативних даних.

Також зазначається, що з метою доукомплектування і підвищення бойових можливостей російсько-терористичних військ з території РФ на Донбас прибули підрозділи російського спецназу зі складу двох бригад спецназу ГРУ ГШ ЗС Росії – 10 обр СпП (постійне місце дислокації – н.п. Молькіно) ЮВО ВС РФ і 16 обр СпП (Тамбов) ЗВО ВС РФ.

З Росії на Донбас продовжують надходити предмети матеріально-технічного постачання для потреб окупаційних військ. На залізничні станції Луганськ, Ровеньки, Іловайськ доставлено в цілому більше 3 тисяч тонн пального, на залізничну станцію Харцизьк – 5 вагонів з продовольчими припасами і медикаментами.

Зафіксоване перекидання з території РФ через пункт пропуску “Довжанський” двох одиниць 122-мм самохідних гаубиць 2С1 “Гвоздика”, а також 7 вантажівок із боєприпасами для них.

Нагадаємо, днями було оприлюднено відео, як український офіцер-десантник, заступник командира роти знищив ворожу БМП біля Донецька.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна