Відновлено електропостачання Авдіївки

 

Електропостачання міста Авдіївка Донецької області відновлено. Про це приблизно о 17:30 в понеділок, 27 лютого, повідомив у “Фейсбуці” голова обласної ВЦА Павло Жебрівський.

Перед цим місто внаслідок чергових обстрілів залишалося без світла чотири дні.

“Чотири дні російська сторона в СЦКК не надавала гарантій припинення вогню в районі пориву лінії електропередач. Не дивлячись на це, місто не опускало рук і продовжувало жити і оборонятись. Рашисти сподівались посіяти паніку. А місто героїчно протистоїть! Цей народ непереможний!” – написав Жебрівський.

Двома годинами раніше він сповіщав: “Відновлено лінію електропередач біля Авдіївки. Якщо технічна перевірка на підстанціях пройде позитивно, ще до сутінок в Авдіївці буде світло”.

Водночас Міноборони повідомляло, що ремонтні бригади у супроводі офіцерів української сторони СЦКК проводять аварійні роботи для відновлення електропостачання у Авдіївці.

Як відомо, в понеділок з 13:00 російська сторона погодила режим тиші для відновлення електропостачання в районі Авдіївки.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна