Львів’янин стріляв у сина співмешканки й авто під будинком, після чого застрелився сам

 

У Львові чоловік влаштував стрілянину з власного вікна по машинах, а також по дверях у під’їзді. Поранення в ногу отримав син співмешканки зловмисника, а сам він застрелився, коли на місце події прибули правоохоронці.
Про це повідомляє “Новинарня” з посиланням на відділ комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області.

Правоохоронці встановили особу стрільця – ним виявився 46-річний львів’янин, раніше двічі судимий за злочини, пов’язані з наркотиками.

Встановлено, що напередодні (26 лютого) чоловік посварився зі співмешканкою, котра проживала разом зі своїм 23-річним сином у тому ж будинку по вулиці Академіка Кучера. Зловмисник, здійснивши кілька пострілів у вхідні двері, поранив сина своєї співмешканки у  ногу, після чого повернувся у свою квартиру на другому поверсі і здійснив кілька пострілів із вікна, влучивши у лобове скло автомобіля, який їхав вулицею, а також у вікна будинку навпроти.

Зазначається, що зловмисник мав пістолет іноземного виробництва. На фото показано також кілька десятків набоїв до нього.

Коли на місце події прибули правоохоронці і вимагали відчинити двері до квартири, чоловік не виконав їхні вимоги, не виходив на контакт, а пізніше накрився подушкою і здійснив смертельний постріл собі у голову, зазначають у поліції.

“Зараз проводяться слідчі дії, з’ясовується, скільки всього було здійснено пострілів, а також звідки у нього зброя. Буде призначено ряд експертиз, у тому числі для встановлення, чи перебував чоловік у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння”, – розповів начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Валерій Середа.

Читайте також:
Конфлікт водіїв в Одесі: ветеран АТО розповів, як відстрілювався від прокурора з “травматом”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.