КПВВ в зоні АТО переходять на весняний графік роботи

 

Із 1 березня контрольні пункти в’їзду-виїзду на межі неконтрольованих територій переходять на весняний графік – з 7-ї ранку до 18:30 вечора.
Про це повідомляє “Новинарня” з посиланням на прес-службу Луганської ОДА.

“Зокрема, КПВВ «Станиця Луганська» буде працювати з 07:00 до 18:30 годин за київським часом”, – ідеться в повідомленні.

ОДА нагадує: відповідно до розділу ІІІ Тимчасового порядку контролю за переміщенням осіб, транспортних засобів та вантажів (товарів) через лінію зіткнення у межах Донецької та Луганської областей, затвердженого наказом першого заступника керівника Антитерористичного центру при Службі безпеки України (керівника Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей) від 12 червня 2015 року № 415 ог зі змінами та доповненнями, КПВВ функціонують без вихідних, цілодобово, контрольно-перевірочні та перепускні заходи здійснюються у літній період з 6:00 до 20:00, у зимовий – з 8:00 до 17:00, в осінній та весняний періоди – з 7:00 до 18:30, або у інший час, встановлений за окремим рішенням керівника АТО.

Нагадаємо, із 30 жовтня контрольні пункти в’їзду-виїзду в районі проведення АТО перейшли на зимовий графік роботи.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна