“ДНР” обговорює заміну Захарченка нардепом-регіоналом

 

Із 18 лютого в обох “армійських корпусах” (“ДНР” і “ЛНР”) російсько-терористичних військ на Донбасі працює інспекторська група з Центру територіальних військ Південного військового округу ЗС Росії.
Про це інформує “Новинарня” з посиланням на оперативні дані групи “Інформаційний спротив”.

“В рамках «інспекторської перевірки» в штабах, а також окремих частинах «1 АК ДНР» і «2 АК ЛНР» здійснюється заміна командування.
Ватажок «ДНР» Олександр Захарченко зажадав від російських «кураторів» узгодження з ним кандидатур нових начальників і командирів, що призначаються, однак йому було відмовлено”, – повідомляє “ІС”.

При цьому, за даними “Інформспротиву”, в середовищі “управлінців” угруповання ДНР” поширюється інформація про можливе усунення Захарченка з посади “голови ДНР” на початку літа цього року.
“Причини появи даних чуток неясні”, – зазначено у зведенні.

“При цьому, згідно з тими ж чутками, нібито російськими кураторами на посаду глави «ДНР» розглядається кандидатура Олександра Бобкова – народного депутата України VII скликання (Партія регіонів), колишнього директора Горлівського коксохімічного заводу; який у 2015-2016 роках проходив «службу» в «1-м АК ДНР» на командних посадах”, – інформує “ІС”.

Читайте також:
У “ДНР” створили спецполк “Бастіон”, який підпорядковується Захарченку
й веде розвідку на Донеччині через родичів

Після утилізації Мотороли Захарченко повернувся
до кортежно-броньованого формату пересування. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна