Нацрада заборонила в кабелі ще один російський канал – через офіцера ГРУ

 

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення обмежила для ретрансляції в кабельних мережах України російський телеканал “Охотник и рыболов HD”.
Причиною заборони стала трансляція програми “Звезда на крючке” за участю полковника ГРУ генерального штабу ЗС Російської Федерації Євгена Конопелькіна.
Як передає “Новинарня“, про це повідомив член Нацради Сергій Костинський.

“Передача, що була присвячена службі командира батальйону російського спецназу ГРУ Росії в Чечні, є беззаперечним прикладом популяризації спецслужб країни-агресора. Рішення щодо обмеження телеканалу до ретрансляції в кабельних мережах України вступає в силу за місяць”, – написав Костинський у “Фейсбуці”.

Таким чином, констатував він, з 2014 року Національна рада обмежила ретрансляцію 78 з 82 російських телеканалів через порушення норм Європейської конвенції про транскордонне телебачення та вимог національного законодавства України.

Нагадаємо, у січні Нацрада так само обмежила поширення в кабелі каналів “Дождь” і “Телеклуб”.

Читайте також:
Геращенко відповіла закордонним критикам щодо каналу “Дождь”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна