Нардепа Гончаренка викрали, прокуратура підтверджує

 

Невідомі викрали народного депутата Олексія Гончаренка, заступника голови парламентської фракції Блоку Петра Порошенка, колишнього члена Партії регіонів та сина екс-мера Одеси Олексія Костусєва.
Про викрадення з посиланням на прокуратуру повідомило інтернет-видання “Думська”, близьке до Гончаренка.

“Так, дійсно він викрадений, всі подробиці зараз уточнюються, нам стало відомо про це десь о пів на другу сьогодні, коли стали телефонувати журналісти”, – сказали в прокуратурі журналістам “УП”.

Голова фракції БПП Ігор Гринів вимагає створити штаб для розшуку депутата Гончаренка.

“Це інформація (про викрадення) підтверджена, я тільки що говорив з прокурором області. Я би хотів звернутися до керівництва правоохоронних органів про термінове створення спецштабу по такій кризовій ситуації”, – зазначив Гринів.

Голова ВР Андрій Парубій підтримав пропозиції Гриніва.

“Вважаю, що правоохоронні органи мають вжити заходів, щоб ця ситуація була вирішена і попросив оформити це як звернення від голови ВР і від парламенту”, – сказав спікер.

Нардеп від БПП Олександр Бригенець розповів: “Учора ввечері Олексій Гончаренко виїхав до Одеси на термінову зустріч… Телефон не відповідає… Прокуратура підтверджує, что наймовірніша версия – викрадення… Впевнений, що це політичний злочин, і вірю, що наші силовики не допустять непоправного”.

Читайте також:
Нардеп Гончаренко на знак протесту обписав Берлінську стіну
біля посольства ФРН

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.