Турчинов: Війна РФ проти України – підготовка до глобальної війни

 

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов вважає, що для Росії війна проти України є важливим етапом підготовки до “великої війни”. Про це він заявив у середу, 22 лютого, під час оперативного збору керівного складу органів військового управління, командувачів видами Збройних сил України, командирів бойових частин та з’єднань сьогодні.

“На розгортання військ, їхнє переозброєння та підготовку Росія свідомо викидає шалені кошти, нехтуючи проблемами економічного розвитку та розв’язанням гострих соціальних питань. Війна проти України стає важливим етапом підготовки РФ до великої війни та демонстрацією претензії на глобальне лідерство і перерозподіл впливу у світі”, – цитує Турчинова УНІАН.

Водночас Турчинов вважає, що Росія, окупувавши Крим та здійснивши агресію на Донбасі, спровокувала стрімке зростання міжнародного тероризму і посилення жорстких безпекових загроз.

Читайте також:
Полторак: На лінії зіткнення – 37 тисяч українських військових

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна