Речник МОУ уточнив обставини втрат на Сході: підірвалася вантажівка

 

За добу 20 лютого внаслідок бойових дій отримали поранення двоє українських військових, ще семеро армійців травмувалися внаслідок підриву вантажівки.
Про це на брифінгу у вівторок повідомив речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

За його словами, двоє бійців були поранені в районі шахти “Бутівка” під Донецьком.

“Семеро військовослужбовців зазнали травм в наслідок підриву вантажівки на невідомому вибуховому пристрої. Цей інцидент стався в районі Лебединського (Волноваський район – “Н”)“, – сказав полковник Мотузяник.

Нагадаємо, прес-служба штабу АТО вранці так само інформувала про дев’ятьох потерпілих – двох поранених і сімох травмованих.

Водночас Головне управління розвідки МОУ повідомило про трьох убитих мінами бойовиків за понеділок.

“20 лютого ц.р. три військовослужбовці 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК підірвались під час встановлення мінних загороджень та отримали поранення несумісні з життям”, – сказано у зведенні ГУР.

На брифінгу 21 лютого речник МОУ також розповів, що з початку доби віторка (станом на 11-ту годину) вже “зафіксована 21 ворожа провокація, спостерігається ескалація бойових дій”.

Читайте також:
Бойовики “ДНР” нібито згодні у вівторок відвести важкі озброєння

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна