Весніє: на Закарпатті почали масово ловити контрабандистів-водолазів

 

На Закарпатті прикордонники затримали цигаркових контрабандистів у гідрокостюмах, які намагалися переправити тютюнові вироби до Румунії через річку Тиса.
Як передає “Новинарня“, про це інформує Державна прикордонна служба України.

“Учора (18 лютого) прикордонники Мукачівського загону в рамках взаємодії з румунськими колегами припинили спробу переміщення через державний кордон тютюнових виробів.
Під час проведення спільних заходів з перевірки держрубежу прикордонники затримали поблизу річки Тиса громадянина України, який був в гідрокостюмі та згодом виявили чотири пакунки з сигаретами”, – ідеться в повідомленні.

Ще двох громадян України у гідрокостюмах затримали сьогодні зранку (19 лютого) прикордонники відділу “Великий Бичків” Мукачівського загону.

“Помітивши охоронців кордону, зазначені особи спробували утекти. Для затримання порушників прикордонники здійснили кілька попереджувальних пострілів вгору. Відносно затриманих співробітники Держприкордонслужби склали документи адмінпровадження”, – зазначає прес-служба ДПСУ.

Читайте також:
Спінінг, тирса, коні. Топ схованок цигаркових контрабандистів останнього тижня

На Закарпатті виявили 5 км приватизованого державного кордону.
Не анекдот

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна