Командування бойовиків продає “індульгенції на пияцтво”, – ГУР

 

Командування бойовиків на Донеччині продає підлеглому особовому складу “індульгенції” на вживання алкоголю на службі.
Як передає “Новинарня“, про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

“Командування 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1-го армійського корпусу (Донецьк) ЗС РФ використовує схильність підпорядкованого особового складу до зловживання алкоголю для власного збагачення. Так, “дозвіл на пияцтво” бажаючому коштує 3 тисячі російських рублів”, – ідеться у зведенні від 19 лютого.

За поточним курсом 3 тис. руб. = приблизно 1388 грн.

Також розвідка інформує, що 17 лютого бойовики 4-ї окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК (Луганськ) “розважалися хаотичною стрільбою з вогнепальної зброї, у результаті чого було поранено цивільну особу”.

“Ввечері цього ж дня в місті Голубівка (колишній Кіровськ) невідомі особи у військовій формі обстріляли контрольно-перепускний пункт цієї бригади та поранили сержанта Полежаєва Назара Андрійовича, 11.01.1992 р.н.”, – сказано у зведенні.

Читайте також:
У “ДНР/ЛНР” бойовикам урізають платню через алкоголь
та поповнюють комплект через арешти

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна