Обстріляно автобус Одеса-Київ, є поранений

 

На Одещині невідомий обстріляв пасажирський автобус на трасі “Одеса-Київ”, поранено пасажира.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Одеської області, до поліції надійшло повідомлення з Любашівської районної лікарні про те, що до хірургічного відділення доставлений 45-річний чоловік із кульовим пораненням правого стегна. До медичного закладу виїхала слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції.

Встановлено, що вказані тілесні ушкодження чоловік отримав під час поїздки в автобусі сполученням Одеса-Київ по дорозі до столиці.

На 304-му кілометрі траси “Одеса-Київ”, у Любашівському районі, невідомий здійснив постріл по транспортному засобу із невстановленої зброї.
Куля пробила бокове праве скло автобуса та влучила в стегно пасажира, який сидів біля вікна.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (“хуліганство… із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень”) Кримінального кодексу України.
Поліцією встановлюються обставини події.

Відповідальність, передбачена за вказане правопорушення, – від трьох до семи років позбавлення волі.

Читайте також:
Обстріляно автобус Оленівка-Донецьк.
Штаб АТО: “Причетність бойовиків підтверджується”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна