Бойовики обстріляли село Трудівське, поранені батько й син

 

Внаслідок обстрілу бойовиками “ДНР” села Трудівське, що поблизу лінії розмежування за 15 км від міста Волновахи, травмовані дві людини – 15-річний хлопець та його батько 43 років. Постраждалі перебувають у волноваській лікарні, у хлопчика – осколкове поранення передпліччя.
Про це повідомляє прес-служба ГУ НП в Донецькій області.

Зазначається, що обстріл села розпочався в п’ятницю, 17 лютого, о 22:00 і тривав більше години.
Постраждали вулиці Центральна, 60 років Перемоги та Щорса. Загалом відомо про пошкодження більше 15 будинків.

Двоє мешканців, батько й син, отримали поранення в результаті влучання снаряду в будинок по вулиці Центральній.

“Вночі на місцях обстрілів працювала слідчо-оперативна група. Поліцейські продовжили роботу і сьогодні вранці. Співробітники поліції обходять постраждалі райони…
Усі наслідки обстрілів задокументовані. Попередня кваліфікація за ч.1 ст.258 «терористичний акт» Кримінального кодексу України”, – повідомили в донецькому главку.

Нагадаємо, раніше в п’ятницю бойовики обстріляли житлові райони міста Авдіївка, руйнувань зазнали дві багатоповерхівки та три приватні будинки на вул. квартал Ювілейний, Грушевського, Островського, Чепіжного. Було травмовано двох підлітків, братів віком 14 і 19 років.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна