Через обстріл в Авдіївці валиться багатоповерхівка. ОНОВЛЕНО

 

У 5-поверховому житловому будинку по вулиці Гагаріна в Авдіївці, куди напередодні влучив снаряд, пішло зміщення панельних плит зовнішньої стіни, він може зруйнуватися.
Про це повідомляє голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

“Частина стіни на 5-му поверсі осунулась. Є загроза руйнування будинку і загроза для мешканців”, – написав він у соцмережі.

“Наші служби перекрили дорогу біля будинку, щоб не було вібрацій від руху вантажного транспорту. Зараз в оперативному штабі відпрацьовується питання відселення людей з аварійного будинку”, – зазначив голова ВЦА.

Згодом він додав нову інформацію: “В будинку на Гагаріна відселяємо весь під’їзд. Переселяємо людей до територіального центру. Оперативний штаб надав автомобілі для перевезення речей мешканців. Поліція забезпечує правопорядок і охорону майна мешканців”.

За уточненими даними, 16 лютого ввечері в Авдіївку залетіло 4 снаряди з боку бойовиків. В результаті було пошкоджено 21 квартиру в багатоповерхівках і 4 будинки в приватному секторі, зазначив Жебрівський.

Читайте детальніше про артналіт на Авдіївку 16 лютого:
Вечірній обстріл мирної Авдіївки: подробиці щодо втрат і руйнувань

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна