У Києві напали на В’ятровича. ВІДЕО. ОНОВЛЕНО

 

Невідомі вдень 16 лютого біля будівлі інформаційного агентства “Укрінформ” напали на голову Інституту національної пам’яті Володимира В’ятровича перед його прес-конференцією. Про це повідомляють “Українські новини“.

Кілька людей перед входом накинулися на В’ятровича. Втрутилася охорона, розборонила його і невідомих.

Сам голова УІНП В’ятрович повідомив, що нападники не пред’явили йому жодних конкретних претензій, а лише мали намір вдарити його. За півгодини ситуація була врегульована.

Пізніше В’ятрович написав у соцмережі: “Якісь “хворі” в масках стояли перед Укрінформом, де мав відбутися мій звіт. Троє з них кинулися на мене – невдало для них:) Зараз затримані поліцією. Звіт відбувся. А “хворим” напевно таки варто частіше відвідувати спортзал:)”

Як відомо, Володимир В’ятрович проводив прес-конференцію за результатами роботи Інституту національної пам’яті в 2016 році.

Звіт УІНП – тут

На початку звіту він визнав, що “кількість бажаючих погаласувати на вулиці” більша, ніж кількість присутніх на прес-конференції.

Відео:

ОНОВЛЕНО. Поліцейські затримали трьох нападників затримали, інформує “5-й канал”.

“Стосовно нападу – це була більше спроба, тому що не було заподіяно ніяких ушкоджень. Три особи було затримано. З ними працює слідчо-оперативна група Шевченківського райуправління. З’ясовуємо мету, хто вони, навіщо це було зроблено”, – повідомив голова Нацполіції Києва Андрій Крищенко.

Як стало відомо пізніше, цього ж дня біля входу в Інститут національної пам’яті невідомі розлили червону фарбу і залишили наліпки “Славянская стража”.

В’ятрович згадані події пов’язує безпосередньо з діяльністю Інституту.

“Бійки як такої не було. Чоловік, який на мене замахнувся, спробував вдарити, але йому це не вдалося. Потім він спробував мене скрутити, йому це теж не вдалося. Потім вже долучилися поліцейські, так що нічого не було. Все досить дивно. Я думаю, що це не нагадувало якоїсь політичної акції. Мені це нагадало чітко події 2013-14 років і хлопці, які стояли – у них типова зовнішність тітушок”, – пояснив голова УІНП.

Читайте також:
В’ятрович пояснив, які нові свята мають з’явитись,
а які вихідні планують скасувати

В’ятрович відповів Качинському щодо засудження УПА
як умови україно-польських відносин

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна