Луценко наказав перевірити на наркотики всіх прокурорів

 

Генеральний прокурор Юрій Луценко вимагає здійснити перевірку всіх прокурорів Запорізької області та інших областей на наркозалежність з огляду на викриття працівника місцевої прокуратури у вживанні наркотиків.

“Кричущий факт – викриття працівника місцевої прокуратури Запорізької області, який не лише сам вживав наркотики, причому на аркушах із кримінальних проваджень, а й схиляв інших до їх вживання, зокрема працівників прокуратури”, – сказав Луценко в середу, 15 лютого, під час прокурорської наради за підсумками 2016 року.

За його словами, зазначена особа нині перебуває під вартою.

“Вимагаю від запорізького прокурора особистого контролю за цим судом. Це нечувана ганьба для прокуратури. Крім того, прошу всі обласні прокуратури провести перевірку на наркозалежність усіх підлеглих”, – заявив генпрокурор.

Юрій Луценко визнав, що в бюджеті кошти на таке не передбачено, однак це має бути зроблено “добровільно або добровільно-примусово – щоб усі працівники прокуратури здали кров, волосся, нігті на наркозалежність”.

Читайте більше про цю справу:

Запорізький прокурор виявився наркоманом і драгдилером

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна