Доба АТО: майже 60 обстрілів, є поранені під Маріуполем

 

Минулої доби, 11 лютого, внаслідок бойових дій ніхто з українських військовослужбовців не загинув, двоє отримали поранення. Про це повідомив речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник на брифінгу в неділю.

“За минулу добу ніхто з українських військовослужбовців не загинув, двоє отримали поранення. Це сталося на Маріупольському напрямку в районі населених пунктів Широкине й Водяне”, – сказав полковник Мотузяник.

Раніше прес-центр штабу АТО інформував, що 11 лютого зафіксовано 59 обстрілів з боку бойовиків.

“На Маріупольському напрямку з мінометів обстріляно наші позиції в районі Красногорівки та Павлополя. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Новотроїцьке, Гнутове, Павлопіль, Широкине, Лебединське, Водяне. По Широкиному та Красногорівці вогонь вели БМП противника.

На Донецькому напрямку – з мінометів різних калібрів бойовики обстрілювали Кам’янку, Зайцеве, Авдіївку, Піски та Новоселівку Другу, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Зайцеве, Піски, Авдіївку, Опитне та Троїцьке. По наших позиціях в районі Луганського вогонь вів снайпер”, – сказано у зведенні.

Речник МОУ повідомив, що на Луганському напрямку в суботу не було зафіксовано жодного випадку порушення режиму припинення вогню з боку ворога.

На Донецькому напрямку відбулося 23 обстріли, на Маріупольському – 36 обстрілів.

За словами Мотузяника, ввечері під Красногорівкою впродовж години тривала інтенсивна перестрілка між НЗФ та силами АТО, при цьому ворог застосовував міномети й БМП.

Нагадаємо, в три попередні доби в зоні АТО обходилося без втрат.

Читайте також:
На Луганщині зникла група українських розвідників

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна