“Невдале сімейне життя”. Голова Нацполіції Князєв прокоментував статки екс-дружини

 

Новопризначений голова Національної поліції України Сергій Князєв прокоментував інформацію, опубліковану журналістами-розслідувачами про квартири, земельні ділянки й елітні авто у власності у його колишньої дружини Вікторії Князєвої.
Про це він розповів в середу в ефірі “24 каналу”, передає “Укрінформ”.

“Це дуже болюче для мене питання, тому що воно зачіпає не фінансову складову Сергія Миколайовича Князєва, а більш особистісні взаємовідносини. І оцінювати своє особисте життя, вдале або невдале сімейне життя, я б не хотів, тим більше у відкритому ефірі”, – сказав Князєв, коментуючи власність своєї колишньої дружини.

Новий голова Нацполіції зазначив, що не вважає себе “таким успішним корупціонером або успішним чиновником, щоб заробити таку кількість майна”.

Князєв також підкреслив, що в Україні існує досить органів, які можуть перевірити інформацію, що з’явилася в ЗМІ.

“Думаю всьому свій час і все стане на свої місця”, – зазначив він.

Крім того, радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк в ефірі каналу “Еспресо.TV” заявив, що Князєв давно не живе з колишньою дружиною, вона перебуває “за 800 кілометрів”, тож звинувачення нового голови НПУ в корупції не мають під собою підстав.

Як писала “Новинарня“, 8 лютого Кабмін призначив  головою Національної поліції України Сергія Князєва, який працював в органах МВС з початку 1990-х років.
Водночас у ЗМІ з’явилася інформація про те, що у власності Вікторії Князєвої, яка є колишньою дружиною Сергія Князєва, є сім квартир, земельні ділянки та автопарк.
Журналісти стверджують, що, згідно з даними реєстру юридичних осіб, Вікторія Князєва ніколи бізнесом не займалася.

Читайте також:
Головний військовий прокурор має дві ділянки, чотири дорогі годинники
й жінку-мільйонерку

Декларація Авакова: авторське право на сценарій у вигляді рюкзаків
та дорогоцінні колекції

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна