Доба в АТО – без втрат, але обстріли з боку бойовиків не вщухають

 

За минулу добу, 8 лютого, в зоні проведення антитерористичної операції бойовики загалом 82 рази відкривали вогонь по позиціях сил АТО. Втрат серед військових ЗС України немає, повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Донецькому напрямку зі 152-міліметрової артилерії російсько-окупаційні війська обстрілювали Луганське. З мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї били по Невельському, Верхньоторецьку, Кам’янці, Авдіївці, Опитному, Піскам, Троїцькому, Луганському, Миронівському та Зайцевому.
По Луганському й Авдіївці вогонь вели також танки.

На Луганському напрямку з артилерії 152 і 122 мм сепаратисти обстрілювали Новотошківське і Кримське. З мінометів терористи били по Малиновому, а з гранатометів і стрілецької зброї – по Катеринівці, Попасній, Кримському, Новозванівці, Жовтому та Новоолександрівці.
По Новозванівці вели вогонь БМП і БТР бойовиків.

На Маріупольському напрямку зі 152 і 122 мм артилерії окупанти обстріляли Мар’їнку, Лебединське і Широкине. З мінометів були обстріляні Широкине і Гнутове. З гранатометів і стрілецької зброї сепаратисти відкривали вогонь по Лебединському, Водяному, Павлопілю, Широкиному і Гнутовому.

Як повідомляла “Новинарня“, напередодні в зоні проведення АТО було зафіксовано загалом 89 обстрілів.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна