“Гуд бай, Америка”. Ляшку анулювали візу США через ядерну зброю

 

Лідеру Радикальної партії, народному депутату України Олегу Ляшку анулювали візу США. Про це він написав на своїй сторінці у “Фейсбуці” 7 лютого.

“Щойно мені анулювали 10-річну американську візу, яку я тільки отримав перед Новим роком”, – написав політик.

“Я пов’язую це безпрецендентне рішення з нашою вимогою до США виконувати свої зобов’язання перед Україною за Будапештським меморандумом, інакше Україна буде вимушена відновлювати ядерну зброю, щоб захистити себе. Підозрюю, що моя позиція категоричного несприйняття нового Меморандуму з МВФ, який консервує статус України як сировинної колонії, також вплинула на рішення скасувати візу”, – зазначив він.

Ляшко переконаний, що приїде в США тоді, коли стане президентом України.

“Гуд бай, Америка! Приїду туди, коли українці оберуть мене своїм президентом. А поки замість США їздитиму до наших людей, яким треба робота і гідне життя”, – зазначив лідер фракції РПЛ.

Читайте також:
Ляшко за 15 млн. купив маєток у Козині, де він “ховається” ще з часів Майдану

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна