Доба в АТО: обстріли тривають поранений один боєць

 

За минулу добу, 6 лютого, російсько-терористичні війська обстріляли позиції сил АТО загалом 78 разів. Один боєць ЗС України отримав поранення, повідомляє прес-центр штабу АТО.

У районі Авдіївки бойовики обстрілювали позиції українських ЗС зі 152-міліметрової артилерії, танків, 120- та 82-міліметрових мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.
Крім того, на Донецькому напрямку під обстріли мінометів потрапили Троїцьке, Верхньоторецьке, Кам’янка, Луганське, Опитне та Зайцеве.

На Маріупольському напрямку зі 122-міліметрової артилерії, гранатометів та мінометів різних калібрів російські окупанти обстріляли Богданівку, Новогригорівку, Лебединське, Водяне, Гнутове, Широкине та Марїнку.
По Широкиному вогонь вів і танк, по Мар’їнці – БМП, а по Новотроїцькому – великокаліберні кулемети.

На Луганському напрямку Кримське неодноразово обстрілювала 122-міліметрова артилерія загарбників. Міномети та гранатомети били по Жовтому та Кримському, а  по Новозванівці вогонь вів танк.

Як повідомляла “Новинарня“, напередодні в зоні проведення АТО було зафіксовано 94 обстріли з боку бойовиків.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна