На Хмельниччині працівника банку арештували за крадіжку з банкоматів півмільйона гривень

 

46-річний головний економіст одного з банківських відділень Старокостянтинова (Хмельницька область) підозрюється у викраденні з банкоматів майже 500 тис. гривень.

Як повідомляє “Новинарня” з посиланням на сектор комунікації поліції Хмельницької області, правоохоронці встановили, що підозрюваний скористався своїм службовим становищем та під приводом проведення технічних робіт із банкоматами отримав ключі до їх сейфових частин і заволодів коштами на загальну суму близько півмільйона гривень.

“Не чистому на руку службовцю, який, до речі, 20 років працював у цій банківській установі, вже оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 191 (“привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем”) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років”, – ідеться в повідомленні.

На період досудового слідства суд обрав чоловікові міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідчі дії тривають.

Читайте також:
Шахраї вкрали все з банківської картки, на яку збирають гроші для лікування пораненого бійця АТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна