В Авдіївці почали ремонтувати ЛЕП, росіяни погодили “тишу”

 

Близько 15:00 у п’ятницю, 3 лютого, ремонтники в Авдіївці почали відновлювальні роботи на місці розриву одного із вводів лінії електропередач, через що місто п’ятий день лишається без енергопостачання.
Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

“Зараз усі наші зусилля спрямовані на відновлення енергопостачання для мешканців міста. В даний момент бригада електромонтажників працює на місці пориву одного із вводів ЛЕП”, – написав він, додавши, що “алгоритм дій” погодив президент Петро Порошенко.

“Комунальні служби, підрозділи ДСНС та CIMIC (військово-цивільне співробітництво) максимально використовують світлий час доби, щоб відремонтувати пошкоджені обстрілом будинки мешканців міста та об’єкти інфраструктури”, – додав голова ВЦА.

Уранці Жебрівський повідомляв, що російська сторона Спільного центру контролю й координації повторно дала гарантії припинення вогню заради ремонту електромережі в районі Авдіївки.

“Російська сторона в СЦКК надала письмові гарантії припинення вогню в районі пориву ЛЕП біля Авдіївки. Бригада електромонтажників у супроводі розмінувальників готується до виїзду на відновлення ЛЕП. З боку тимчасово окупованої території також виїжджає бригада електромонтажників”, – зазначав голова ВЦА.

Зазначалося, що “режим тиші” погоджений з 7-ї до 18-ї години.

У попередні дні ремонт ЛЕП не можна було провести через обстріли з боку бойовиків.

Читайте також:
Внаслідок обстрілу Авдіївки загинув рятувальник.
Директор АКХЗ переживає за Донецьк: “Бійня йде щосили”. ОНОВЛЕНО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна