Авдіївці найбільш потрібні будматеріали, – Жебрівський

 

Від тих, хто хоче надати матеріальну допомогу Авдіївці, яка потерпає від постійних обстрілів з боку бойовиків та викликаної ними гуманітарної катастрофи, в місті чекають передусім будівельні матеріали.
Як передає “Новинарня“, про це в четвер, 2 лютого, повідомив керівник Донецької обласної ВЦА Павло Жебрівський.

“Для тих, хто хоче і може допомогти Авдіївці – нам тут зараз дуже важлива допомога будматеріалами. Нам потрібно дуже швидко відновити та відремонтувати житлові будинки та інфраструктурні об’єкти”, – написав він у соцмережі.

“Продовжуємо отримувати дуже багато звернень із пропозицією допомоги для Авдіївки. Вся Україна допомагає нам: і матеріально, і, що важливо, морально. З усіх областей нам поступає допомога, чи повідомлення, що така допомога вже в дорозі. Також неоціненну в нинішній ситуації допомогу отримуємо від міжнародних гуманітарних організацій. Це неймовірно підтримує людей в Авдіївці!” – зазначив керівник Донеччини.

Також опівдні Жебрівський повідомив, що бригада електромонтажників через обстріли так і не змогла поки що вийти в район пошкодження лінії електропередач – місто залишається без електрики.

Нагадаємо, раніше йшлося про те, що внаслідок обстрілів 1 лютого в Авдіївці пошкоджено 52 будинки.

Читайте також:
Авдіївка сьогодні: обстрілів менше, в будинках теплішає

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна