З початку доби 31 січня в ЗСУ загиблих немає, – штаб АТО

 

З початку доби 31 січня анвслідок бойових дій на Сході двоє військових ЗС України отримали поранення, ще двоє – травмовані. Як передає “Новинарня“, про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 18:00.

“Загарбники продовжили обстріли наших позицій переважно з важкого озброєння… Загалом зафіксовано 46 обстрілів”, – сказано в повідомленні.

На Донецькому напрямку в районі Авдіївки окупанти випустили по наших позиціях близько сотні снарядів РСЗВ БМ-21 “Град”, нагадали в штабі.

“Також вони обстрілювали наші позиції зі 152-міліметрової артилерії. Багаторазово вогонь вели танки. По Авдіївці, Опитному та Верхньоторецькому – 120-міліметрові міномети, а по Луганському – гранатомети та стрілецька зброя”, – інформує штаб.

На Маріупольському напрямку зі 122-міліметрової артилерії обстрілювали Водяне та Бердянське. Зі 120-міліметрових мінометів – Новогригорівку, Красногорівку, Павлопіль, Талаківку, Новотроїцьке та знову ж Водяне. По Широкиному та Новогригорівці бойовики вели вогонь з стрілецької зброї. По Чермалику – снайпер.

На Луганському напрямку російсько-окупаційні війська неодноразово вели вогонь по позиціях сил АТО із мінометів калібру 82 мм в районі Кримського, Троїцького та Новозванівки.

Читайте також:
Президент на нараді з силовиками щодо Авдіївки:
як після цього знімати санкції?!

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна