У ВМСУ показали, як росіяни обстріляли на Чорному морі наш “Почаїв”

 

Російські снайпери обстріляли водолазне судно Військово-Морських сил ЗС України “Почаїв”. Про це йдеться у заяві командування ВМСУ.

“Нещодавно у деяких засобах масової інформації (здебільшого російського спрямування) читачі могли ознайомитися із заявою одного з представників керівництва силових структур Російської Федерації про начебто обстріл водолазним судном ВМС ЗС України “Почаїв” бурових платформ “Чорноморнафтогазу”. І хоча інцидент стався кілька місяців тому, інформація, звичайно ж, відразу набула резонансу… А правда полягає в тому, що все було з точністю до навпаки”, – сказано в повідомленні прес-служби ВМС ЗСУ.

“На відміну від голослівних заяв російських чиновників, як зазвичай, без доказів та обґрунтувань, у нас є що показати читачам – сліди від снайперських куль на рубці водолазного судна “Почаїв”.
На наведених фото ви можете в цьому впевнитися”, – наголошують у ВМСУ.

“Виникає питання – так хто ж винен насправді і скільки ще потрібно доказів, щоб продемонструвати світові підлість і лицемірство держави під умовною назвою “нас тут нет”?
І ще хотілося б додати, що ми намагаємося не йти на конфронтацію, бути витриманими, хоча приводів було вже більш ніж достатньо. Російською брехливою пропагандою уже всі ситі по горло, прохання – навчіться говорити правду”, – наголошує командування ВМС ЗС України.

Читайте також:
Корабель ДПСУ, попри авіацію й флот РФ, зібрав докази діяльності Росії
на анексованих газових платформах. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна