Щоб приховати втрати, російське начальство “армії ДНР” знищує особові справи бойовиків, – розвідка

 

Щоб приховати кількість втрат внаслідок бойових дій проти сил АТО, російськи керівники так званої “армії ДНР” знищують особові справи військовослужбовців цього незаконного формування.
Як передає “Новинарня“, про це у п’ятницю повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

“З метою приховування реальних втрат та участі громадян РФ у бойових діях на Сході України, російським окупаційним командуванням надано розпорядження військовим комісарам знищити особові справи загиблих військовослужбовців 1-го армійського корпусу (Донецьк) ЗС РФ”, – зазначено у зведенні ГУР МОУ від 27 січня.

За даними розвідки, встановлено факт знищення більше 120 таких особових справ у військовому комісаріаті Горлівки в умовах суворої таємності.

“Від співробітників установи взято розписки про нерозголошення даного факту та відомостей про загиблих”, – зазначили в ГУР.

Читайте також:
Стало відомо, скільки бойовиків пройшло через морги “ДНР”
з початку боїв на Світлодарській дузі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна