На нову систему харчування цього року переведуть 25 військових частин, – Полторак

 

На нову систему харчування у 2017 році планується перевести 25 військових частин – про це під час засідання Комітету реформ МОУ та ЗС України 26 січеня заявив міністр України Степан Полторак.

“У системі реформування продовольчого забезпечення проведено експеримент із продовольчого забезпечення двох військових частин, за результатами якого на нову систему харчування у 2017 році планується перевести 25 військових частин”, — наголосив генерал армії Полторак.

Також він повідомив, що минулого року затверджено Каталог продуктів, який відповідає стандартам НАТО, передає “Новинарня” з посиланням на прес-службу Міноборони.

Міністр наголосив, що відпрацьовано вимоги та визначено склад набору сухих пайків та розпочато процедуру їх закупівлі та постачання у війська.

Як відомо, експеримент з харчування раніше було проведено у Національній академії Сухопутних військ імені Петра Сагайдачного (Львів) та на Західній військово-морській базі (Одеса).

Читайте також:
У кожній військовій їдальні буде плакат, як поскаржитись міністру
оборони на погане харчування

Порошенко відкрив 142-й центр Сил спецоперацій у Бердичеві та пообідав там у їдальні. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.