З початку доби в зоні проведення АТО поранено одного військового, бойовики ведуть обстріли на всіх напрямках

 

З початку доби 25 січня у зоні АТО зафіксовано 21 обстріл з боку російсько-окупаційних військ, один український військовослужбовець отримав поранення. Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 17:00 середи.

Окупанти надалі обстрілюють позиції сил антитерористичної операції на всіх напрямках.

На Маріупольському напрямку зі 122 міліметрової артилерії, 120 міліметрових мінометів бойовики обстрілювали Красногорівку. З гранатометів та стрілецької зброї – Павлопіль, Гнутове, Водяне, Широкине, Новотроїцьке.
По Новотроїцькому та Мар’їнці вогоні вів снайпер, а по Широкиному – БМП противника.

На Луганському напрямку з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти вели вогонь по Оріховому та Новозванівці.

На Донецькому напрямку – зі 120 та 82 міліметрових мінометів били по Авдіївці та Троїцькому. Луганське, Зайцеве та Авдіївка були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Близько 15:00 російсько-окупаційні війська, використовуючи реактивні системи залпового вогню, обстріляли населений пункт Красногорівка.
Чотири снаряди влучили безпосередньо по місту й один – неподалік.

Як повідомляла “Новинарня“, за добу 24 січня в зоні проведення АТО відбулося 55 обстрілів з боку бойовиків, поранено одного військовослужбовця ЗСУ.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна