Позиція “Батьківщини” щодо Савченко в оборонному комітеті – приклад політичного свинства, – Тимчук

 

Дмитро Тимчук
військовий журналіст, координатор групи “Інформаційний спротив”, народний депутат України від “Народного фронту”

(FB)

Позиція фракції “Батьківщини” щодо неголосування за виключення Надії Савченко з Комітету ВР з нацбезпеки і оборони – це яскравий приклад політичного свинства (рос. “скотства”).

Ці діячі суто для піару включили Надію Савченко до свого передвиборчого списку, ні на секунду не замислюючись про наслідки, та й не розуміючи толком, кого власне включають. Дійсно, а навіщо розуміти? Була якась тітка, її знали в Україні та світі, так чому б на ній не попіаритися?

Коли наслідки настали, в “Батьківщині” також, не вмикаючи мізки й ні на секунду не відчуваючи власну відповідальність, взяли та й виключили Савченко із фракції. Тобто поматросили до моменту, поки вона не стала псувати партійний імідж – а далі гуляй лісом, дорога Надю.

Зараз же, коли постало питання не про партійний імідж, а про діяльність Савченко в складі Комітету ВР, тобто, за великим рахунком, про національні інтереси України – “Батьківщина” миттю в кущі. Ось вам наша Надя, ми її сплавили, а далі ви грайтеся з нею як можете, це вже ваша проблема.

Еталон політичної безвідповідальності, цинізму, популізму і, врешті-решт, простої людської підлості.

Читайте також:

Савченко “не з тієї пісочниці”, тому є реальні шанси, що її таки віддадуть на розтерзання, – Буткевич

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна