Доба АТО: 33 обстріли, знову без втрат

 

За минулу добу, 21 січня, внаслідок бойових дій на Сході загиблих та поранених серед українських військових немає.
Про це повідомив на брифінгу речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

У ранковому зведенні прес-центр штабу АТО інформував, що за минулу добу зафіксовано загалом 33 обстріли з боку бойовиків.

Як розповів речник МОУ, з них на Луганському напрямку відбулося сім ворожих обстрілів, один із яких – із застосуванням мінометів.
Тут бойові дії велися в основному в Попаснянському районі.

На Донецькому напрямку зафіксовано п’ять обстрілів, важке озброєння не застосовувалося.

На Маріупольському напрямку за минулу добу відбувся 21 ворожий обстріл. Ворог знову виявляє найбільшу активність на приморських рубежах – Водяне-Лебединське-Широкине. На цій ділянці в суботу сталося три чверті всіх обстрілів ОТУ “Маріуполь”, а саме – 15.

У заеденні штабу АТО йшлося: “На Маріупольському напрямку, використовуючи міномети, російсько-окупаційні війська обстрілювали Водяне. З гранатометів та стрілецької зброї вони вели вогонь по Павлополю, Лебединському, Гранітному, Новогригорівці, Водяному, Талаківці та Широкиному. По Лебединському вогонь вів і снайпер”.

Читайте також:

У Маріуполі сталася смертельна ДТП за участю військових

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна