Доба в АТО: бойовики різко зменшили кількість обстрілів

 

За минулу добу, 19 січня, російсько-окупаційні війська обстріляли позиції сил антитерористичної операції загалом 19 разів. Втрат серед українських військових немає, повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку окупанти з гранатометів та стрілецької зброї обстрілювали Гнутове, Водяне та Широкине.

На Донецькому напрямку з тих самих видів озброєння били по Авдіївці, Луганському та Зайцевому.

На Луганському напрямку російсько-окупаційні війська використовували 120 міліметрові міномети, неодноразово обстрілюючи Кримське, а з гранатометів – Новозванівку.

ОНОВЛЕНО. Речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник на брифінгу о 12:45 підтвердив, що за минулу добу внаслідок бойових дій загиблих і поранених українських військослужбовців не було.
За словами полковника, всього було зафіксовано 19 ворожих обстрілів по всій лінії зіткнення. У двох випадках ворог застосовував важку зброю.

Як повідомляла “Новинарня“, 18 січня, напередодні християнського свята Водохреща, в зоні АТО було зафіксовано 37 обстрілів з боку бойовиків, двоє українських військовослужбовців отримали поранення.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна