Четвертий транш кредиту МВФ для України має бути оформлено за кілька днів

 

Президент України Петро Порошенко в Давосі 19 січня провів переговори з директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард. Про це повідомляє прес-служба АП.

Із прес-релізу випливає, що до рішення МВФ про виділення Києву четвертого траншу допомоги лишається кілька днів.

“Маю всі підстави вірити, що останні декілька технічних питань (для виділення Україні четвертого траншу), які потрібно допрацювати, будуть успішно вирішенні в наступні декілька днів. Сподіваюсь, до цього часу ми виконаємо всі вимоги”, – зазначила Крістін Лагард.

“Співавтором значної частини наших реформ і нашого успіху є МВФ. Пишаюся, що в цей складний час економічної та фінансової стабілізації ми маємо відмінну співпрацю з усією командою МВФ і здобуваємо багатообіцяючі результати», – сказав Петро Порошенко, коментуючи результати переговорів представникам ЗМІ.

За його словами, було опрацьовано наступний етап співпраці між Україною та МВФ.
“Ця співпраця є дуже продуктивною. Хочу подякувати Крістін Лагард та її команді за чудову співпрацю”, – зазначив Порошенко.

Директор-розпорядник МВФ констатувала: “Ми обговорили реформи та прогрес, який був досягнутий під керівництвом президента Петра Порошенка і його команди”.

Вона побажала українцям успіхів, зростання економіки та покращення ситуації, інформує прес-служба Банкової.

Нагадаємо, рішення про третій транш кредиту МВФ в розмірі 1 млрд. доларів Україна отримала 15 вересня.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна