Акція Луганської ОДА до Дня соборності: напиши СМС братам-“сепаратистам”

 

З нагоди Дня соборності України, який святкується 22 січня, Луганська обласна державна адміністрація закликала співвітчизників приєднатися до патріотичної акції “Разом ми – сила!”

“Головна ідея проекту: звернення луганчан з підконтрольної території області до своїх земляків по той бік лінії розмежування зі словами примирення через СМС, листи, повідомлення у соціальних мережах, або просто «лайк» під банером акції”, – повідомляють у прес-службі Луганської ОДА.

Голова адміністрації Юрій Гарбуз підкреслив, що регіон залишається “єдиною Луганщиною”.

“Сьогодні, коли Україну знову намагаються розірвати на частини, посіяти розбрат, необхідно шукати точки дотику, налагоджувати діалог. Адже, ми були і залишаємося єдиною Луганщиною, тісно пов’язаною родинними, дружніми і професійними зв’язками. У нас одне минуле і одне, я переконаний, майбутнє”, – заявив Гарбуз.

“Давайте, нарешті, підберемо потрібні слова, якими пояснимо тим, хто намагається нас розділити лінією розмежування, що ми – єдиний народ. Луганщина і Україна у нас – одна!” – закликав мешканців голова обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації.

Заклик разом із плакатом акції поширив у соцмережах заступник голови ЛугОДА Юрій Клименко.

“Шановні земляки, кому не байдужа доля Луганщини, хто хоче бачити свою батьківщину мирною та квітучою – приєднуйтесь до акції, надішліть СМС-повідомлення своєму товаришу, сусіду, колезі, знайомому, який мешкає на окупованій території: “Ми прагнемо миру! Ми всі українці! Ми будемо разом!” – написав Клименко.

На плакаті акції зображено пам’ятник “Трудівнику Луганщини”, при цьому статуя робітника вбрана у довгу сорочку з українською вишивкою.

Як видно з коментарів до допису Клименка, акція наразі навряд чи досягає оставленої мети:

Виктор Ткаченко: Братья казаки! Ускорьте на оккупированной территории Украины движение демократических сил за вывод Российских наемников и доморощенных ” сепаров” казаков Войска Донского и другой не чести. Это будет начало конца бредовой идеи отца Русского мира Вовы Путина и его оголтелых последователей. Также мы приглашаем казаков Украинского казачества на службу в Первом казацком батальоне ВСУ, что формируется в городе Черкассы. Слава Украине и ее Героям!

Ольга Яковенко: Может сказать спасибо и поклониться за то, что у нас нет дома за всех погибших… С адекватными людьми мы и так общаемся.

Андрій Жидков: Плотницкому уже отправили?

Жанна Скорик: Может у кого-нибудь есть телефон Скорого из Лисичанска, который сейчас убивает наших пацанов? Я бы отправила ему смс-ку

Людмила Багрянцева (користувачка з ОРЛО): Для начала не оскорбляйте символ Луганска дурацкими платьюшками 🙂
…Сорочка? Памятник поганить? Вы еще Ворошилвскому коню сорочку наденьте, для дружбы с луганчанами 🙂 к жовтоблакитной раскраске тоже у луганчан своеобразное отношение – летом 2014-го лыцари или взрывали электроопоры высоковольтные, или красили, мосты тоже у нас в поселках если не взорваны то покрашены . Хотите общаться с луганчанами – постарайтесь не оскорблять, есть общие темы – птички, цветочки.
Sergii Ivanov: Людмила Багрянцева вы сами как ворошиловский конь. Точнее, как его жопа. В резервации вас и серые паспорта выдать, ка в Литве. Аквафрешеры е*учие.
Людмила Багрянцева: Иванов, выдохните и почитайте о чем пост, я к вам в собеседники не набиваюсь
Ed Kat: Sergii Ivanov не забудь смс-ку отправить! Будет кого на х.. послать. Типичный пример- сначала “еднаймось” , а потом “в резервации”! Скачите мимо…
Тамара Баришнікова: Ідіть ви всі під три чорти. Ніхто з вами єднатись не буде.
Людмила Багрянцева: Тамара Баришнікова перечитайте пост под которым пишете…
Лучший способ пообщаться с луганчанами, собрать батальон и прийти убивать и грабить

Нагадаємо, минулого року в Лисичанську Луганської області діти утворили найбільший “живий” прапор України.

Читайте також:

До Дня соборності Харківську ОДА прикрасили величезним прапором

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна