Окупаційна влада Криму готує резолюцію ООН про порушення прав людини Україною

 

Окупаційна влада Криму підготувала проект резолюції ООН, в якому намагається звинувачувати Україну в порушеннях прав людини на півострові до анексії Криму Росією.
Про це повідомив член кримського окупаційного уряду Заур Смирнов, передає РІА “Новости“.

“Проект кримської резолюції ООН стосовно України вже підготовлено. У ньому відображено широкий період усіх подій, пов’язаних у тому числі з порушенням прав людини в Криму в український період. Ми спробували хронологічно описати всю ситуацію”, — сказав Смирнов, який курирує в окупаційному уряді питання міжнаціональних відносин.

Як відомо, 19 грудня 2016 року Генеральна асамблея Організації Об’єднаних Націй ухвалила резолюцію про порушення Росією прав людини в Криму.
Російська Федерація визнана державою-окупантом, а Крим – тимчасово окупованою територією. У документі засуджується анексія Криму, репресії проти кримських татар тощо.

Читайте також:

День прав людини: Росія продовжує пресувати кримських татар

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна