Доба в АТО: один поранений, кількість обстрілів не зменшилася

 

За минулу добу, 15 січня, у зоні проведення антитерористичної операції російсько-окупаційні війська обстріляли позиції сил АТО 60 разів.
Одного військовослужбовця ЗСУ поранено, загиблих немає, повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку зі 122 міліметрової артилерії окупанти обстрілювали Гнутове.
З мінометів різних калібрів – Павлопіль, Красногорівку та Широкине. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Павлопіль, Гнутове, Широкине та Красногорівку.
Також по Широкиному та Мар’їнці вогонь вів снайпер.

На Луганському напрямку бойовики зі 120 та 82 міліметрових мінометів гатили по Новозванівці та Троїцькому.
Новозванівку обстрілювали ще й із гранатометів та стрілецької зброї, а з протитанкових ракетних комплексів – Золоте, Станицю Луганську та Новоолександрівку.

На Донецькому напрямку зі 152 міліметрової артилерії обстріляли Авдіївку.
З мінометів різних калібрів – Новгородське, Доломітне, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Зайцеве, Новгородське, Авдіївку й Верхньоторецьке.

ОНОВЛЕНО. Речник Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник на брифінгу підтвердив дані штабу щодо втрат.
“За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовий не загинув, один наш військовий дістав поранення в районі Мар’їнки”, – зазначив він.

Як повідомляла “Новинарня“, напередодні в зоні АТО також було зафіксовано 60 обстрілів з боку противника, один український військовослужбовець загинув.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.